Ajankohtaista

Huom jäsenet! Aika monella on vielä jäsenmaksu vuodelle 2024 maksamatta joten tarkastathan sähköpostisi ja maksat laskun. Jos laskua ei löydy niin ota yhteyttä jäsensihteeriin. Kiitos!

Koiramessut ovat 16-17.12.2023. Ceskyt löydät lauantaina 16.12. kehästä 13 noin klo 13.00 mutta paikalla kannattaa olla ajoissa sillä kehän kulku riippuu tuomarin nopeudesta. Sunnuntaina ceskyt ovat kehässä 75 noin klo 13.15 mutta myös sunnuntaina kannattaa olla ajoissa paikalla. Oletko kiinnostunut rodusta? Tule moikkaamaan meitä kehän laidalle ja tutustumaan rotuun!
Koko koiranäyttelyiden aikataulut löydät täältä. Ja täältä löytyy koiramessut sivusto.

Vuosikokouskutsu löytyy oheisesta linkistä.

Ceskyaiheinen kalenteri vuodelle 2024

Cesky-kerho tekee vuodelle 2024 kalenterin ja siihen kaivataan valokuvia. Laita siis ceskystäsi valokuvia tulemaan osoitteeseen terhi.valli at icloud.com. Huomioithan, että kerho voi käyttää kuviasi myös lehdessä tai nettisivuilla tai somessa. Kalenterin voit tilata jo nyt mutta viimeistään 10.11.2023. Hinta on postimaksujen kera 18€. Laita meiliä osoitteeseen terhi.valli at icloud.com, kerro montako tilaat ja mihin osoitteeseen postitetaan. Laskun saat sähköpostitse ja kalenteri maksetaan etukäteen laskulla. Eli jos eräpäivään mennessä ei ole maksettu kalenteria niin et saa kalenteria. Ylimääräisiä ei teetetä myöskään. Laskutamme etukäteen sillä olemme joutuneet karhuamaan laskuja vielä puolen vuoden päästä tilauksesta.

Huikeat palkinnot Club Show’ssa!

Kiitos tästä kuuluu mahtaville sponsoreillemme Aptus, Apteekkiplus, Pedigree sekä Peten Koiratarvike

Arpajaiset Club Show’ssa

Meillä oli huikeat arpajaiset Club Show’ssa! Kiitos kaikille sponsoreillemme sekä yksityisille palkintojen lahjoittajille.